+

U bent hier

more

Algemene informatie

Voor begeleiders: App AZH Gids

In het chirurgisch dagcentrum van het AZ Herentals dragen patiënten een polsbandje waar een chip (‘tag’) aan bevestigd is. Hiermee kunnen we de patiënt traceren, zodat we steeds weten waar hij/zij zich in het dagcentrum bevindt. Meer informatie over die traceerbaarheid van patiënten vindt u hier.App AZH Gids

Voortaan is het ook mogelijk voor begeleiders om hun patiënt via dit systeem te volgen. Zo kan de begeleider zien in welke fase van het traject de patiënt zich bevindt en weet hij wanneer hij opnieuw naar het ziekenhuis kan om de patiënt gezelschap te houden of op te halen. Dit gebeurt via de app AZH Gids.

 

Stap 1: Download de applicatie ‘AZH Gids’
In de Google Play Store of de Apple App Store zoekt u naar de applicatie ‘AZH Gids’. U kunt deze gratis downloaden. Klik op ‘Akkoord en ga verder’.


Stap 2: Patiënt koppelen

  • Van de baliemedewerker heeft u een ticket met een routebeschrijving en een QR-code ontvangen.
  • In de app ziet u ‘Scan QR’. Richt uw camera op de QR-code en scan de code.Scherm App AZH Gids
  • Daarna moet u de geboortedatum van de patiënt ingeven. Eerst moet u het jaartal selecteren, daarna maand en dag. De geboortedatum is een extra veiligheid om te verhinderen dat de code door onbevoegden gebruikt kan worden.
  • Zo gauw de patiënt gevonden is, ziet u het overzicht van de verschillende locaties in het traject door het dagcentrum, net als de aanduiding waar de patiënt zich momenteel bevindt. Telkens wanneer de patiënt naar een andere locatie overgaat, zal een andere stap aangeduid worden.

Zo gauw de patiënt zich op de kamer in het dagcentrum bevindt, mag u hem/haar opnieuw vergezellen. Hou er wel rekening mee dat het nog een tijdje kan duren voordat de patiënt ontslagen wordt en naar huis mag. Bij minderjarigen mag de ouder al in de recovery weer naar het kind.

Geef uw mening over onze app

Onze app is sinds deze zomer in gebruik, maar we proberen deze nog te verbeteren. Uw feedback is dus van harte welkom. U kunt hier een evaluatieformulier invullen. Alvast bedankt!